Det här är ett nyhetsbrev från Wennerstrom Ljuskontroll AB. Om du inte kan läsa texten klicka här.
Tridonic Product highlights

PRODUKTNYHETER

Februari 2019

 

För att presentera varor och produkter på ett attraktivt sätt med belysning har butiker och utställningar länge använt sig av särskilda ljusfärger. Nu introduceras den sjunde generationen av SLE LED-moduler och SLE excite  erbjuder ett omfattande spektrum av specialfärger. Den moderna LED-modulen FASHION är perfekt för att stilfullt presentera  kläder, medan PURE WHITE-modulerna lyser upp föremålen i en något varmare färg för ett livfullt intryck. I detta  nyhetsbrev får du läsa om vilka ytterligare nyheter Tridonics beprövade modulserie har att bjuda på. Dessutom hittar du flera höjdpunkter och spännande nya lanseringar från Tridonics produktsortiment.

Highlights 2018/2019 tillgänglig
 Highlights 18/19
  Ladda ner...


  Butik & Service
_ CLE Shallow G2 EXC
_ SLE G7 EXC – specialfärger

  Kontor & Utbildning
_ LLE FLEX CC 14mm ADV1

  Utomhus & Industri
_ LCO 90/135/200W NFC C EXC3


  Styrning
_ basicDIM Wireless Sensor 5DP

  Tänk framåt
_ LED-moduler från Tridonic
 

Butik & Service

Retail & Hospitality
 
LED module CLE Shallow G2 EXC

LED-modul CLE Shallow EXC2

Ökad effektivitet med upp till 185 lm/W
Förbättrad färgåtergivning Ra 90
_ Modulstorlekar: 160, 370, 522, 802, 1082 mm

 

Med sitt låga monteringsdjup på bara 30 millimeter är modulerna den perfekta lösningen för ytterst platta armaturer och tack vare de extra borrhålen är de ännu enklare att montera. Den andra generationen av CLE excite-modulerna (EXC) har dessutom en högre färgåtergivning på Ra 90 och en förbättrad effektivitet på upp till 185 lumen per watt. Tack vare den utökade spridningsvinkeln på 120 grader har även homogeniteten kunnat förbättras ännu mer.   mer...

 
LED module SLE G7 EXC

LED-modul SLE G7 EXC - Specialfärger

Effektivitet upp till 160 lm/W
Längre livslängd: 60 000 h
_ Specialfärger: FASHION, PURE, WHITE


Den sjunde generationen av excite-modulerna (EXC) visar upp föremål på bästa sätt. Specialfärger kan framhäva specifika färger, ytor och material ännu bättre. Klädbutiker drar nytta av den speciella FASHION-modulen. Den nya ljusfärgen PURE WHITE skapar en mycket naturlig och tilldragande färgeffekt genom sin betoning av vita toner. Dessutom har hela SLE-modulserien fått en chip-uppgradering och ett nytt TIM-material som ger ännu bättre termisk bindning.
De förbättrade egenskaperna mot åldring garanterar en stabil ljuskvalitet under hela livslängden.   mer...


 

Kontor & Utbildning

Office & Education

LED module LLE FLEX CC 14mm ADV1

LED-moduler LLE FLEX Constant Current 14 mm ADV1

Effektivitet upp till 209 lm/W
Självhäftande moduler med mycket god värmeavledningsförmåga
AVX Low-Profile-plintar för enkel kabeldragning utan skuggbildning

 

Den flexibla LED-tejpen är det praktiska alternativet för linjära LED-moduler. Den 14 mm breda LLE FLEX CC, levererad pårulle, sparar inte bara plats, utan kan även fåsi passande längd med en kaplängd på 140 mm. Därmed är det inte längre nödvändigt att alltid ha samtliga modullängder i lager, vilket innebär lägre produktionslagerkostnad. 16 dioder per segment ger en ytterst homogen belysning. Tack vare det högkvalitativa PCB- och värmeledningsmaterialet klarar LED-modulerna även extrema förhållanden.
mer...


Utomhus & Industri

Outdoor & Industry

LCO EXC3 NFC

Utomhus LED-driftdon LCO 90 / 135 / 200 W NFC C EXC3

Utgångsström: 200–1050 mA
Gränssnitt: NFC, ready2mains, U6Me2, DALI one4all
_ Dimbart via DALI-2, corridorFUNCTION, chronoSTEP, inputDIM, switchDIM

 

LED-driftdonen excite (EXC) har utökats med nya effektnivåer, vilket bygger vidare på den innovativa Outdoor-driftdonsseriens många fördelar, som den höga säkerhetsstandarden och den utmärkta effektiviteten. De innovativa produktegenskaperna omfattar bland annat NFC-gränssnittet för smidig multiprogrammering och det breda driftfönstret, som tack vare 2V-out-tekniken möjliggör en ytterst effektiv drift hela tiden.  mer...


Belysnings-styrning

Controls & Connectivity

basicDIM Wireless Sensor 5DP

basicDIM Wireless Sensor 5DP

Dagsljus- och rörelsesensor för basicDIM Wireless
Enkel integrering i befintliga basicDIM Wireless-system (Casambi Ready)
_ Konfigureras via 4remote BT-appen i smart mobil eller läsplatta

 

Som första och hittills enda sensor kan basicDIM Wireless 5DP 38rc från Tridonic integreras i Bluetooth-baserade Casambi-Ready-styrsystem via Drag & Drop. Små kontor, klassrum eller läkarmottagningar med basicDIM Wireless-system gynnas av låga elkostnader och hög komfort tack vare den kombinerade dagsljus- och rörelsesensorn. Enstaka armaturer eller grupp av armaturer dimmas automatiskt och trådlöst till en fördefinierad belysningsnivå. Förprogrammerade scheman gör det möjligt att ytterligare sänka energianvändningen och därmed bidra till minskad miljöpåverkan.  mer..Tänk framåt


LED-moduler från Tridonic:
Toppkvalitet tack vare strikt testade komponenter


Tridonic sätter stort värde på perfekta råmaterial. Tillförlitligheten av LED-moduler och -komponenter  kan intygas med hjälp av en rad tester enligt JEDEC-standard. Detta innebär internationellt standardiserade metoder för tester av halvledarkomponenter där det  undersöks hur komponenter reagerar under krävande driftförhållanden, hur deras egenskaper ändras och hur stabila de är. Detta säkerställer att enbart strikt testade och godkända material används i produktionen.

I testet ”High-Temperature-over-Lifetime” utsätts ljuskällorna för omgivningstemperaturer på 60–90 °C. Regelbundna mätningar görs för att se hur egenskaperna förändras. Om ljusflödet avtar relativt starkt med tiden tyder det på kvalitetsbrister i komponenterna. På högkvalitativa komponenter försvinner däremot bara en obetydlig mängd ljusflöde under 1000 timmar vid 90 °C, eller ingenting alls.

  Mer information hittar du härCopyright © 2019 WLK - Wennerström Ljuskontroll AB. All rights reserved

För att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev Klicka här.

 LinkedIn  Följ WLK på LinkedIn

Tridonic GmbH & Co KG, Färbergasse 15, 6851 Dornbirn, AustriaWLK logo
Wennerström Ljuskontroll AB | Jan Inghes Torg 34 | 120 71 Sthlm

www.tridonic.com | www.wlk.eu