Det här är ett utskick från Wennerström Ljuskontroll AB. Om du inte kan läsa texten klicka här.

TRIDONIC - enlightening your ideas


Produktnyheter


I detta nyhetsbrev visas en översikt av produktlanseringar mellan februari till maj 2015 fokuserat på Tridonics nya komponentlösningar.

Klicka på menyerna nedan för att gå direkt till de områden du är intresserad av:Butik och Service

Kontor och Utbildning

Industri och Utomhus

Skyltbelysning
Våra lösningar för belysningsapplikationer inom Butik och Service
ready2apply

Integrerad downlight LED-modul: TALEXXready2apply DLA

För enkelt utbyte av kompaktlysrör för downlights till LED erbjuder Tridonic helhetslösningen TALEXXready2apply DLA. Både kylning och LED-driftdon är integrerade med ljuskällan. DLA har en hög systemeffektivitet av upp till 94 lm/W. LED paketen är avrundade med  en reflektor tillgänglig med vinkel på 60° och 90°.

I juni kommer även en helhetslösning för ersättning av MR16 halogen lampor i spotlights finnas tillgänglig, TALEXXready2apply SLA.

  Mer...
DLE G3 EXCITE

Bättre färgåtergivning med TALEXXmodule DLE G3 EXCITE

EXCITE serien har introducerats för TALEXXmodule DLE LED-moduler för downlights, med en förbättring av färgåtergivningen till Ra>90 vilket erbjuder perfekt presentation av en produkter vid försäljningstillfället. Dimensionerna av LED-modulens hölje är identisk med modulerna inom ADVANCED serien vilket möjliggör ett enkelt utbyte.

  Mer...
CLE Quadrant Lens

Linsoptik för stora, snäva armaturer: TALEXXmodule CLE Quadrant Lens

Utformad för extra stora runda tak- och pendlade armaturer. Nya TALEXXmodule CLE Quadrant Lens gör det möjligt för armaturer med diameter på 600, 900 och 1200 mm. Linsoptiken säkerställer en kostnadseffektiv belysningslösning med ett bra enhetligt ljus som uppnås tack vare de smala mellanrummen mellan optiken och det diffuserande materialet.

  Mer...
LC ADVANCED

För en variation av LED-moduler: TALEXXdriver LC ADVANCED

De nya icke dimbara LED-driftdonen TALEXXdriver LC ADVANCED är kompatibla med ett stort antal LED-moduler på marknaden. Driftdonen passar för användande med downlight och spotlight LED-moduler såsom TALEXXmodule SLE och DLE. Driftdonen finns tillgängliga med två olika höljen, Compact (C) och Stretched Compact (SC).

  Mer...
LC ESSENCE

Pålitlig och kostnadseffektiv: TALEXXdriver LC ESSENCE

Nya TALEXXdriver C och SR ESSENCE serien är framtagna för spotlight och downlight LED-moduler och erbjuder en kostnadseffektiv belysningslösning. I kombination med TALEXXmodule SLE och TALEXXmodule DLE säkerställer dessa icke dimbara driftdon en  perfekt systemlösning med hög dielektrisk styrka. Dessa LED-driftdon passar till ljuskällor på 8 W till 60 W och är även tillgängliga med varianter för distansmontering.

  Mer...   
EM powerLED HP BASIC
Drift av Downlights med nödljusfunktioner: EM powerLED HP BASIC

Dessa LED-driftdon kombinerar strömförsörjning och nödljusfunktioner i en enda enhet och har utformats för användande med downlights. För detta ändamål finns två olika versioner, för inbyggnad i armatur eller distansmontering. En enkel variant av CORRIDOR FUNCTION (CF) är integrerad så att ljusreglering är möjlig vid normal drift.

  Mer...
Våra lösningar för belysningsapplikationer inom Kontor och Utbildning

 


QLE PREMIUM

Tunable White för bredstrålande armaturer: TALEXXengine QLE PREMIUM

Biodynamiska belysningslösningar blir allt mer viktigt. För detta ändamål har vi tagit fram en fyrkantig belysningslösning med ställbar färgtemperatur, Tunable White, som är speciellt anpassad för armaturer i miljöer som kontor, hälsa och utbildnings faciliteter. TALEXXengine QLE PREMIUM tillåter färgtemperaturer mellan 3000 K och 6000 K vid konstanta ljusflödesnivåer. Det förkalibrerade systemet säkerställer utmärkt ljuskvalitet med en färgtolerans, MacAdam 4, över hela ljusregleringsområdet från10 % till 100 %.

  Mer...
QLE G2 ADVANCED-SE

Hög effektivitet för kvadratisk belysning: TALEXXengine QLE G2 ADVANCED-SE

Med den nya generationen av kvadratisk belysning QLE LED-moduler får vi högre effektivitet och bättre homogenitet. TALEXXengine QLE G2 (380 x 380 mm) består av 121 LED paket mot tidigare 91, har högre effektivitetsnivåer på upp till 147 lm/W (4000 K) och finns tillgänglig med färgtemperaturer på 3000 K och 4000 K.

  Mer...
LLE G3 ADVANCED

Högre effektivitet för linjära armaturer: TALEXXmodule LLE G3 ADVANCED

En längd på 560 mm har lagts till för den nya generation vilket resulterar i optimerad produktionskostnad för linjära armaturer och rampsystem. 560 mm LLE-modulen har ett ljusflöde på 4000 lm och ger en max effektivitet på 146 lm/W (4000 K).

  Mer...
LLE G1 ADVANCED-SE

Ideal för linjära och bredstrålande armaturer: TALEXXmodule LLE G1 ADVANCED-SE

De här nya versionerna av linjära LED-moduler har utformats för att täcka en stor variation av applikationer i kostnadskänsliga projekt där hög effektivitet och en livslängd på 50 000 timmar är ett måste. Modulerna har en effektivitet på upp till 138 lm/W (4000 K) och finns i alla viktiga färgtemperaturer. Ljusflödesnivåerna sträcker sig mellan 600 lm till 3080 lm.

  Mer...
Våra belysningslösningar för Industri- och Utomhusapplikationer
LCI OTD ADVANCED

För utomhusapplikationer: TALEXXdriver LCI OTD ADVANCED

Det nya utomhus driftdonet finns i tre effektklasser (65 W, 100 W och 150 W) med professionell funktionalitet till ett attraktivt pris. Produktegenskaper såsom IP67, en brett  omgivningstemperaturområde (ta) och hög spänningsskyddsklass upp till 6 kV säkerställer att produkten är perfekt för armaturer där hög pålitlighet är ett måste. De robusta LED-driftdonen har ett aluminiumhölje och har utformats för utomhus- och industriapplikationer och används i gatubelysning eller strålkastarbelysning.

  Mer...
LCA C ADVANCED

Extra robust: TALEXXdriver LCA 1–10 V C ADVANCED

Ett annat tillägg i portföljen för tuffa omgivningsförhållanden är 1-10 V version LCA LED-driftdonet. De kombinerar robustheten med hög effektivitet och låga stand-by-förluster. Tack vare dess kvaliteter är donen perfekt anpassade för användande till belysning av vägar och torg. Maximal energibesparing och minimalt underhåll.

Tillgänglig sommaren 2015.
Våra belysningslösningar för Skyltapplikationer
P531 ESSENCE

Kostnadseffektiv bakbelysning med TALEXXchain P531 ESSENCE

För kostnadseffektiv bakbelysning inom reklamapplikationer såsom bakbelysta bokstäver eller upplysta boxar lanserar Tridonic TALEXXchain P531 ESSENCE med tre års garanti. Tre ljuspunkter per modul, var med en egen lins, säkerställer en homogen och enhetlig belysning. Tack vare dessa linser har antalet moduler som krävs minskat vilket resulterar i reducerad installationstid och lägre kostnader.

  Mer...

LC G1 ESSENCE

Kostnadseffektiv lösning: TALEXXdriver LC G1 ESSENCE

LC G1 IP66 ESSENCE TALEXXdriver med metallhölje är en kostnadseffektiv lösning som har tre års garanti. LED-driftdonen är ideala för användande med TALEXXchain P531 ESSENCE då de är perfekt matchade i termer av prestandafunktioner såsom livslängd och temperaturområde. Driftdonen kommer finnas tillgängliga i två effektklasser, 60 W och 100 W i 12 V och 24 V. 

Tillgänglig sommaren 2015.   
LCU G2 EXCITE IP20

Slimmad IP20 inomhus LED-driftdon: TALEXXdriver LCU G2 EXCITE

De nya inomhus LED-driftdonen för konstantspänning har extremt kompakta dimensioner kombinerat med beprövad och testad robusthet och lång livslängd (>50 000 timmar vid ta 45°C). Tack vare inspänningsområdet på 90 till 305 V AC och en omgivningstemperatur på -25 och +70°C kan LCU LED-driftdonen användas i många tillämpningar.

  Mer...
LCU G2 EXCITE IP65

Slimmade IP67 utomhus LED-driftdon: TALEXXdriver LCU G2 EXCITE

För utomhusapplikationer inom skyltbelysningssegmentet finns nu TALEXXdriver LCU IP67 EXCITE LED-driftdon med väldigt kompakta dimensioner kombinerat med robusthet och lång livslängd (>50 000 timmar vid ta 50°C). Driftdonen är utformade speciellt för utomhusbruk och har ett inspänningsområde på 90 till 305 V AC och ett omgivningstemperaturområde från -40 till +70°C.

Tillgängliga versioner 12 V, 35 W, 60 W och 100 W. 15 W kommer finnas till sommaren. Tillgängliga versioner 24 V, 60 W och 96 W.

  Mer...Ny broschyr "Highlights and new products Spring 2015"

Du kan läsa om de största höjdpunkterna i den nya broschyren "Highlights and new products, Spring 2015".

  Läs broschyren...
 

För mer information vänligen kontakta oss.


Mvh
Wennerström Ljuskontroll AB

Tel 0152-910 00
info@ljuskontroll.com

www.ljuskontroll.comCopyright © 2015 Wennerström Ljuskontroll AB. All rights reserved. Inte intresserad längre?
Klicka här för att avregistrera dig från våra utskick.

Wennerström Ljuskontroll logoLinkedIn Twitter YouTube LIGHT YOU WANT TO FOLLOW.

Tridonic GmbH & Co KG, Färbergasse 15, 6851 Dornbirn, Austria, www.tridonic.se
Wennerström Ljuskontroll AB, Källdalen, 645 91 Strängnäs, www.ljuskontroll.com